El Sitges Bowling Club va començar la seva nova singladura a la Divisió d’Honor de Bowling amb bon peu, després de la primera jornada que es va celebrar a les instal·lacions del Planet Bowling de Gavà. L’equip sitgetà va sumar 22 punt en aquesta exigent categoria que aplega als millors jugadors espanyols i a un nombrós grup de bitllaires estrangers semiprofessionals.

L’equip de bitlles de Sitges, que cal recordar que és la població més petita amb representació a la màxima categoria del bowling espanyol, va assolir l’ascens la temporada passada després de militar durant dos anys a Primera Nacional. En aquesta primera convocatòria, els sitgetans van sumar un total de 22 punts –el doble dels que havien assolit en la primera jornada de la seva darrera etapa a Divisió d’Honor– fet que els col·loca en una immillorable posició per tal de poder defendre la categoria enguany.

La jornada no va presentar masses sorpreses pel que fa a la classificació general, ja que els tres primers equips (els que acullen un major nombre de jugadors estrangers) van copar les tres primeres posicions. Cal remarcar que tot i aquest fet, dos jugadors del Sitges van acabar entre els vint primers amb una mitjana superior als 200 pals en 14 partides.

La propera cita de l’equip sitgetà a Divisió d’Honor serà el proper 1 i 2 de desembre a Madrid, a les instal·lacions de Chamartín. Pel que fa a la categoria de 1 Divisió Catalana, els jugadors del Sitges s’enfrontaran aquest cap de setmana a la resta d’equip a Barcelona, al Bowling Pedralbes.

El Sitges Bowling Club també té, en un intent de formar nous jugadors, un equip a Tercera Divisió Catalana i un altre a Quarta. Els dos equips van iniciar la seva trajectòria en les seves noves categories l’esforç i els problemes que suposa iniciar la pràctica federada i competitiva del joc de les bitlles.

Des del Sitges Bowling Club es vol agrair l’esforç dels nous jugadors per adaptar-se a les noves categories i també als patrocinadors (Ruta66, Càrniques Gabal, Boira Sports, Trocadero-La Cervecería, Hexxan, Parrot’s, Franquesa, Gràfic Àrea i Hotel San Sebastián Playa) que fan possible que un equip cent per cent sitgetà estigui jugant a aquest nivell.

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories