Les instal·lacions de Pedralbes, a Barcelona, van ser el lloc escollit per donar el tret de sortida a la temporada de la Primera Divisió Catalana de bitlles. En aquesta primera convocatòria, que va aplegar els equips de Les Gavarres, Diagonal, New Strikes, Mediterrània, Al-Vici Joventut i Sitges, va destacar la complexitat de les pistes, molt ràpides, fet que afavoria els jugadors amb un llançament amb menys efecte.

El Sitges va començar al jornada derrotant, sense pal·liatius, al Mediterrània per 10 a 0. Tot i aquest bon començament, el combinat sitgetà va pecar d’inexperiència (ja que els seus dos millors i més veterans jugadors no hi van participar) i va acabar sumant 21 punts. Tot i que la puntuació final no és el que s’esperava al començament (i menys tenint en compte els 10 punts inicials), el cert és que les diferències entre els equips a la classificació són mínimes.

La clau per perfilar quins seran els objectius del Sitges Bowling Club (SBC) en aquesta divisió (cal recordar que el SBC té un equip que milita a Divisió d’Honor espanyola i dos equips més a Tercera i Quarta Divisió Catalana) serà el proper enfrontament que se celebrarà a mitjans del mes de febrer de l’any que ve.

Classificació 1a Divisió Catalana (després de la primera convocatòria)

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories