El blog del Sitges Bowling Club (http://www.sitgesbowling.blogspot.com) ha rebut més de 1.100 visites des de la seva creació, a final d'octubre de l'any passat. Aquesta xifra és rellevant, ja que es tracta d'un canal d'informació de les activitats de l'equip de bitlles de Sitges i no pas d'una pàgina sobre l'esport del bowling en general. Un altre aspecte interessant és la procedència de les visites.

El sentit comú implicava que la majoria de visites procedirien de localitats catalanes i d'algunes de la resta de l'estat, però després de comprovar els resultats oferts pel servei d'estadístiques de Google, Google Analytics, hem pogut comprovar que la procedència de les visites ha estat a escala mundial. Llocs tan allunyats com Estats Units, Alemanya, Venezuela, Itàlia., Brasil o Anglaterra s'han interessat, d'una forma o altra, per les activitats i per les diferents seccions del blog de l'SBC.

Un espai a banda mereix el Video Blog del SBC, que ha ha rebut més de 120 visites de persones interessades en visualitzar els diferents vídeos penjats de les competicions on hi participen els integrants del Sitges Bowling Club.

En pocs dies incorporarem un nou servei al blog, ja que crearem una galeria d'imatges dels jugadors del club i de les competicions on hi prenen part.

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories