El passat cap de setmana es va celebrar a Terrassa la segona concentració de la primera divisió de la lliga catalana de bowling. El Sitges Bowling Club (SBC) va aconseguir 14 punts i passa a ocupar la darrera posició d'aquesta categoria. Tot i aquests mals resultats, el SBC encara té una possibilitat de salvar-se si en la propera –i darrera–, concentració, assoleix uns bons guarismes.

En la jornada celebrada a Terrassa, els jugadors del Sitges van haver de conformar-se amb unes mitjanes inferiors al que estan acostumats, en part a causa del complex patró d’oli present a les pistes. Els 4 integrants del SBC van jugar a 173.4 pals de mitjana. En aquests moments, la 1ª Divisió Catalana està liderada pel Diagonal, seguit per l’Al-Vici i per les Gavarres.

La propera cita d’un equip del SBC, en aquest cas el de 4ª catalana, se celebrarà el proper 16 de març a Sant Vicenç dels Horts.

Articles relacionats


1 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Hola SBC,

Gràcies per afegir-vos al llistat de blocs de la Penedesfera. Us agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera feu un link del vostre bloc cap a aquest llistat.

Així mateix us convidem a participar del grup Penedesfera a Facebook i a compartir notícies del Penedès al lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories