Ahir (22 de maig) va celebrar-se la segona sèrie del campionat de Catalunya de trios de bowling a la bolera de Pedralbes. Els equips del SBC (el B i el C) han quedat classificats en 8 i 12 posició respectivament. Sigui com sigui, si el primer equip del SBC entra a la final de diumenge, no hi podrà participar, ja que un dels seus jugadors faltarà a la cita per motius laborals.

Edu Cujo. Un cas a banda
El jugador del SBC és un d'aquells casos que tal i com diu la dita "no tenen nom". Cujó va aconseguir ahir igualar per dos cops la seva màxima partida (253 pals) i ja van unes quantes vegades!!.

Sembla impossible que una xifra com aquesta pugui repetir-se cop rera cop sense que el jugador del SBC la pugui superar. Ahir, per exemple, va aconseguir encadenar 8 strikes seguits i quan enfilava el darrer frame (amb la possibilitat de superars els 270 pals), va deixar un magnífic split. El resultat: un altre cop 253 pals!

Tot i aquest malastruc que persegueix Edu Cujó, els jugadors del SBC estem segurs que algun dia (encara que sigui tard) podrà superar els fatídics 253 pals!!!


Articles relacionats


2 comentaris:

Unknown ha dit...

HOLA AMICS!
LA MEVA MÀXIMA PARTIDA "MALESTRUC" ÉS DE 256! NO EM POSEU 253 QUE SINÓ EM BAIXA LA MITJA!
FALTA POSAR UN ALTRE RÉCORD: EN CUJÓ MAI HAVIA FET 8 (VUIT!!!) STRIKES SEGUITS!
EL TITULAR REAL SERIA:
EN CUJÓ VA EN PROGRESSIÓ!!! JUAS JUAS :)
GRÀCIES AL SBC PEL VOSTRE "SUPORT"! AMUNT EL SITGES!

PD:
NO DEIXEU DE CONSUMIR PRODUCTES DELS NOSTRES SPONSORS: CARN A CAN SEBI, PANTUMFLES A CAN BOIRA, DISCO AL RUTA I CERVESA AL TROCADERO. QUI VULGUI ALGO MÉS "ARRISCAT" QUE VAGI AL PARROTS I QUE DIGUI QUE VA DE PART D'EN SASHA I EL RIPOLL (S'HAN DE DIR ELS DOS NOMS JUNTS, NO VAL SEPARATS)!

Sitges Bowling Club ha dit...

Rencor, ràbia, desengany ... digeu-li com vulgueu. Tot i que la màxima partida sigui de 256 i tingui 8 (OTCH) strikes (PLENS) seguits, la màxima partida segueix sent de 256!!!

Firmat:

malAstruc Sitges

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories