Tongo, robatori, "atracu", befa i d'altres qualificatius se'ns acudeixen quan assistim al penós fet que vam poder contemplar ahir (dijous, 12 de juny) a Vilabowling. Per tercer (o quart o cinquè, ja no ho sé) cop consecutiu, el president de l'Equip, Sr. Maldonado, va tornar a guanyar el trucutú. A més, va jugar a 228 pals nets de mitja. Tot un escàndol!!!

Tot i que no podem demanar ni aspirar a que el nostre president es comporti amb les mínimes formes d'educació, el que sí demanaríem és que, de cara a la galeria, mantingués les formes. Es pot guanyar un, dos o tres cops el torneig. El que no es pot fer és fer 228 de mitjana i esperar que la gent es cregui o que bé es fruït de la casualitat o que el seu nivell és tan alt.

Ja n'hi ha prou Sr. Maldonado! Des del SBC (la resta de jugadors) demanen que cessi en els seus intents de guanyar-se un sobresou amb el trucutú. Demanem que tingui la decència de no entrenar cada dia a Vilabowling per després emportar-se el "suculent" premi en metàl·lic!.

Per totes aquestes raons, volem felicitar a Diego Peña i David Morató pel segon i tercer lloc assolit. Un oasi d'esportivitat al SBC!!!!!

Articles relacionats


2 comentaris:

Unknown ha dit...

MOTIU DE CESSE!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Ja deia jo que aquest club era una casa de barrets!!!!

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories