El vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, va oferir a la Federació Internacional de Bitlles el CAR de Sant Cugat perquè sigui la seva seu "a cost zero", després que aquesta acceptés que Catalunya competís internacionalment, segons informa El Mundo.

Carod els hi va donar les "gràcies per haver reconegut l'existència d'una realitat", i va recordar que "existeix una ciutat a prop de Barcelona, Sant Cugat, on està situat el Centre d'Alt Rendiment (CAR), on treballen diàriament atletes i esportistes catalans. Vull transmetre l'oferiment de la Generalitat perquè la Federació Internacional tingui allí la seva seu. Estic convençut que el cost zero i l'atractiu de la capital de Catalunya faran que estudiïn aquesta possibilitat".

Font. e-notícies

Cal recordar que durant els passats dies 4, 5 i 6 d’octubre, Barcelona va acollir les reunions dels màxims organismes internacionals de bowling: el Presidium de la Federation Internationale des Quilleurs (FIQ) i el Presidium de la World Tenpin Bowling Association (WTBA).




Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories