Doncs sí. Semblava que mai arribaria aquest moment, però ja podem afirmar que Catalunya ha debutat al Campionat d'Europa de Bowling que, enguany, se celebra a Duisburg (Alemanya), del 20 al 26 d'octubre. Els nostres representants són Raül Gálvez i Sandra Torrents.

De moment, segons informa Los Rascadores, els seus resultats no són del tot bons, però de totes formes, el primer –i més important– pas, que és posicionar el bowling català on es mereix, ja esta acomplert.Des de la pàgina del SBC volem felicitar la Federació Catalana de Bitlles i Bowling per assolir una fita que esperem que moltes altres federacions esportives puguin aconseguir en un futur proper.

Si voleu saber els resultats, us podeu connectar a la pàgina web del torneig on, per cert, hi figura (tal i com us mostrem a la fotografia que il·lustra aquest article) "Catalonia", però no Espanya, ja que la Federació Española ha decidit (per voluntat pròpia) no assistir-hi.

Que cadascú en tregui les conclusions que cregui necessàries. Des d'aquí ens alegrem dels nostres èxits, no pas dels fracassos aliens!

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories