A partir d'ara –i sempre que el temps ens ho permeti–, el bloc del SBC no es limitarà a incloure les notícies sobre el nostre club, sinó que ampliarà els seus continguts amb l'actualitat de les bitlles a nivell català. És per aquest motiu que si voleu estar al dia del que fan els nostres jugadors a les competicions catalanes i/o internacionals o els tornejos que se celebren als Països Catalans, no dubteu en consultar el nostre bloc...

KIRSTEN PENNY S’EMPORTA EL IV EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2008 I CHISTINE MARIE BATOR, EL PRESIDENT SAMARANCH TROPHY

El IV European Women Master's, celebrat a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona i organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat un èxit esportiu. Hi han participat un total de 65 jugadores, procedents d’Anglaterra, Catalunya, Colòmbia Dinamarca, Espanya, EUA, Finlàndia, França, Holanda, Islàndia, Letònia, Malta, Mèxic i Suècia. La competició ha tingut un gran suport institucional ja que hi han col•laborat d'Ajuntament de Barcelona, el Consell Català d'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Comitè Olímpic de Catalunya, TV3 i dels patrocinadors: YUMI i IMAX PORT VELL.

En la final, la gran campiona Kristen Penny (Anglaterra) va vèncer la campiona de l’edició anterior Tenelle Milligan (USA), amb una partida final extraordinària 233 a 223. Prèviament Kirsten Penny havia guanyat la jugadora neerlandesa Ghislaine Van der Tol, d’altra banda, Tenelle Milligan va superar la danesa Britt Brondsted.


Si voleu veure més vídeos del campionat, només heu d'entrar al nostre canal de YouTube

Les següents posicions van ser per a la jugadora Britt Brondsted (202,25 de mitjana) i Ghislaine Van det Tol (202 de mitjana). La jugadora Sandra Torrents, del Club Bowling Diagonal, (193,33 de mitjana) va obtenir la millor posició per a les jugadores catalanes en classificar-se en la desena posició.

Cal destacar els resultats de les jugadores catalanes Mònica Boldó, Glòria Sala i Margarita Roa del Club Bowling Límit, que també es van classificar entre les 24 participants dels quarts de final.

El campionat es va cloure amb el lliurament dels premis a les guanyadores del IV European Women Masters i del President Samaranch Trophy, a càrrec del president d’honor del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, i la màxima responsable de l’esport català, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, que van valorar molt positivament l’organització del campionat de la federació catalana, presidida per Joan Ricart i Aguilà, i també la promoció de l’esport femení al nostre país i a Europa.

Font: FCB

Articles relacionats


1 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Trobo molt encertat aquest nou enfocament. Endavant amb la nova etapa i felicitats pel bloc!

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories