A partir d'avui, trobareu més informació i més "artilugis" que us serviran per millorar la comprensió lectora del nostre bloc.

Com dèiem, a partir d'avui trobareu, al final de cada notícia, un afegit amb el nom "d'articles relacionats", on es localitzaran altres notícies que haguem publicat sobre el mateix tema al llarg dels darrers mesos al bloc del SBC.

Òbviament, aquest giny només tindrà efecte en les informacions que hem anat actualitzant darrerament, ja que sinó hauríem de tornar a revisar –una per una– les 113 informacions que hem penjat. Per veure aquests articles relacionats, heu de llegir el posts (la notícia) clickant sobre el títol de cada post, o sigui, no a la home del SBC sinó en una pàgina separada.

Per explicar-ho de forma més senzilla: si busqueu una informació amb el cercador, o entreu directament des d'un buscador a una informació en concret, la secció d'articles relacionats apareixerà de forma automàtica al final de la notícia. Si ho busqueu a la home (front-page) del bloc, no ho podreu veure excepte si premeu sobre el títol de cada informació...

A partir de la setmana que ve, ja tindrem activa la secció de jugadors, amb una llista dels integrants del SBC dividits per divisions i, posteriorment, podreu clickar sobre de cada jugador i veure'n una fitxa amb les seves dades (mitjanes, partida màxima, etc...)

Si teniu qualsevol comentari o suggeriment, no dubteu en fer-nos-ho saber

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories