Després de la celebració de la setena jornada de la Lliga de Vilabowling del Sitges Bowling Club, una cosa queda bastant clara: a diferència dels darrers anys, la competició d'enguany no és cosa d'un o dos equips sinó de –com a mínim–, 5 combinats.

I és que després d'aquestes set jornades, la diferència entre els primers (SBC) i els cinquens (Ribes Bitlles III) és de 25 punts escassos. La sopresa? Doncs que un equip mixt, el Dragon Ball, es col·loca en la tercera posició i referma les seves opcions al podi final!

Els resultats de la darrera jornada van ser 12 a 2 (dos cops) i 9 a 5 (dos cops més). Pel que a les mitjanes, no hi ha canvis gaire destacats, excepte les dues magnífiques sèries de Sasha Maldonado i Santi Grimau que van superar els 700 pals. També cal destacar que, després de molts anys, David Candel ha decidit canviar de bola reactiva i ara es dedica a jugar molt (però molt) a prop de la canal.... Potser massa a prop i tot...

Si voleu veure les classificacions i mitjanes, només heu de prémer sobre les fotografies que apareixen sota aquesta notícia.





Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories