El jugador del d'Aro Bowling, Keenan Glover, es va proclamar el passat cap de setmana campió de Catalunya individual després de la darrera sèrie de partides. En segon lloc va quedar Raúl Gálvez, del Sweetrade i en tercera posició, Sergio Pérez, del Comarcal. David Morató, que abans d'aquesta última ronda ocupava la segona plaça, nova poder assistir a la final per motius laborals. El jugador del SBC era, de facto, l'únic jugador que li podia fer ombra a Glover, ja que entre ells només hi havia una diferència de 55 pals, completament recuperable pel jugador sitgetà.

Davant la no presència de Morató, el jugador del d'Aro Bowling només va haver de mantenir les distàncies amb els seus perseguidors i, fins i tot, les va augmentar, ja ue va tirar 1306 pals, mentre que Gálvez en va tirar 1220 i Pérez 1155.

Des del SBC felicitem al guanyador i esperem que en properes ediciones del campionat individual el nostre jugador (i d'altres, perquè no!) puguin plantar cara i disputar totes les sèries.