El jugador del Sitges Bowling Club (SBC), David Morató, va assolir ahir per la nit el tercer lloc en el Campionat de Catalunya individual, que va disputar-se a la bolera de Sant Vicenç dels Horts. Morató, que partia en la novena posició després de les dues primeres sèries, va aconseguir remuntar 6 posicions, jugant a una mitja de 207,38 pals (a 225 les darreres 6 partides).

Morató va jugar a un gran nivell en aquesta darrera sèrie, la que inclou els 29 primers jugadors de tota la resta de sèries. Les seves puntuacions varen ser: 203, 214, 213, 265, 214 i 246, per a un total de 3733 pals. En segona posició es va classificar Raül Gálvez, del Sweetrade, i en primer lloc, Lluís Montfort, del Sweetrade, que ja ocupava una destacada primera posició de les partides anteriors.

Quan la Federació Catalana de Bowling publiqui els resultats oficials, us els farem saber. També en un breu espai de temps, penjarem del nostre video-blog els vídeos d'aquesta emocionant darrera jornada del Campionat de Catalunya individual.

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories