El passat cap de setmana la Divisió d’Honor Espanyola va celebrar la seva segona convocatòria a les instal·lacions de Chamartín, a Madrid. El Sitges Bowling Club (SBC), que havia aconseguit una bona puntuació en la primera jornada, a Gavà, anava amb la moral ben alta de cara a poder aconseguir una renda de punts suficient per mirar de conservar la categoria. Ben aviat es va poder comprovar que seria complicat, ja que les pistes estaven preparades d’una forma que no era la més adequada per al tipus de joc dels jugadors del Sitges i la seva actuació no va ser gaire satisfactòria.

El resultat final va ser de 13 punts, una pobra renda que col·loca el SBC en la darrera posició de la màxima categoria de les bitlles espanyoles, a un punt del penúltim, l’Al-Vici Juventut. En aquesta segona jornada celebrada a Madrid cal destacar l’altíssim nivell dels jugadors dels equips capdavanters, que van jugar a mitjanes superiors als 220 pals en les 14 partides. Menció a banda es mereix l’equip del Levante (València), que va competir amb 4 jugadors de gran nivell fitxats a Alemanya i que van assolir mitjanes de 212, 220, 223 i 230 respectivament. Per banda espanyola, cal remarcar la primera posició del jugador del Diagonal de Barcelona, Marcial Ovide, que va jugar a 238 pals de mitjana.

La propera convocatòria, doncs, serà clau per definir les possibilitats reals del Sitges en aquesta temporada de retorn a la màxima categoria espanyola. El Sitges Bowling club, l’equip de Divisió d’Honor procedent d’una localitat més petita s’ho juga tot a València els propers 9 i 10 de febrer.

Resultats de la 2ona convocatòria

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories