La Federació Espanyola de Bolos (FEBolos) ha denunciat en un jutjat de primera instància de Barcelona la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) per danys morals i perjudicis econòmics, segons publica el diari Avui.

Després que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) i el Tribunal Federal de Suïssa donguessin la raó a la FCBB, la FEBolos ha decidit recòrrer ara a la justícia ordinària. La Federació Espanyola demana 300.000 euros d'indemnització perquè "qualsevol competició internacional en territori estatal ha de tenir el plàcet de la federació espanyola corresponent, i que una selecció espanyola no es pot enfrontar a una d'autonòmica".

Per tot plegat, la FEBolos demana 200.000 euros. Els altres 100.000 euros vindrien motivats "perquè Catalunya va participar a l'última Copa d'Europa, a Alemanya, i això va impedir que hi participés Espanya, per no enfrontar-s'hi". La denúncia és contra la FCBB i la Federació Europa. Tot i això, cal recordar que la sentència del TAS deixava ben clar que les federacions internacionals són ens privats sobirans que es regeixen per les seves pròpies normes i estatuts. Per tant, la Ley del Deporte que esgrimeix ara la FEBolos no hauria de tenir cap pes en la denúncia.

Llegeix l'article 'Amb aires de venjança' (Avui, 13 de novembre de 2008)

Peu de foto: Kim Thorsgaard Jensen, vicepresident de la ETBF i director de l'European Bowling Tour (EBT) i Joan Ricart, president de la Catalana
Crèdit foto: diari Avui




Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories