Aquest darrer cap de setmana, el SBC va jugar la segona concentració de la Lliga de 1a Divisió espanyola a Terrassa i va obtenir un total de 22 punts, 4 més que en la darrera jornada, celebrada a Madrid.


Tot i aquesta millora, l'SBC s'endu un mal sabor de boca, ja que els primers enfrontaments apuntaven a un resultat molt millor. Després de les partides de dissabte, l'equip sitgetà ja duia gairebé la totalitat del punts que finalment va assolir, ja que en els dos primers enfrontaments va arreplegar un total de 14 punts. Les xifres donaven esperances al SBC. Unes esperances que, el segon dia, es van veure truncades per diversos motius.


Especialment rellevant és que diumenge el SBC va enfrontar-se a equips que apunten directament a Divisió d'Honor (especialment l'Olivo de Vigo, amb un excel·lent Ramonde i dos suecs de bon nivell, un d'ells de només 15 anys, però que juga a més de 200 de mitja).

Bones mitjanes
La veritat és que l'equip, –que no va poder comptar amb David Morató ni amb Messi Pascual (el diumenge)- va jugar a una bona mitjana (183) i la majoria dels seus integrants van tirar entre 180 i 189 pals. Cal tenir en compte que amb el poc entrenament i les poques partides que realitza la plantilla sitgetana, aquest no és un mal resultat. Tot i això, aquest no és un fet que serveixi de descàrrec, ja que la resta d'equips assoleixen millors resultats amb l'únic secret que té qualsevol esport: l'entrenament.



Tot i els pocs punts finals assolits, el Sitges té una darrera oportunitat en la penúltima concentració, on si es posa les piles, pot aconseguir escapar de la zona de descens...

Articles relacionats


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos d'altres esports

Grab this Widget ~ Blogger Accessories